Onze 360 ​​° tandenborstel is gemaakt van 100% zachte siliconen en is volledig veilig voor baby's. De schattige tandenborstels poetsen de tandjes en masseren het tandvlees. Met het handige zuignapje aan de onderkant blijft hij mooi rechtop staan. Zo blijft de borstel fris. Het is een perfect borsteltje om te beginnen met het poetsen van tandjes. Het ook is een geweldige manier om hen aan te moedigen om vanaf jonge leeftijd goede gewoonten in de mondhygiëne te ontwikkelen en te poetsen.

Kenmerken
- 100% zachte siliconen
- Houdt de tanden en het tandvlees van je kindje schoon en gezond.
- Masseert en verzacht gevoelig tandvlees.
- BPA, PVC en ftalaat-vrij.
- Geschikt voor kinderen van 6 maanden of met weinig tot geen tanden.


Reiniging en verzorging:
Was voor en na elk gebruik. We raden aan om de handen in warm zeepsop te wassen en grondig te spoelen en drogen. Gebruik geen op bleekmiddel gebaseerde reinigingsmiddelen of tabletten om uw Haakaa-producten te steriliseren of schoon te maken. Gebruik een stoomsterilisator om te steriliseren of kook gedurende 2-3 minuten in water.

Let op: controleer de staat van het product regelmatig. Vervang als dit product tekenen van schade vertoont. Vermijd opslag in de buurt van scherpe voorwerpen. Voor het reinigen van dit product mogen alleen zachte borstels of zachte sponzen worden gebruikt, omdat harde schuursponsjes het oppervlak kunnen beschadigen. Dit product is geen speelgoed. Gebruik dit product niet voor andere doeleinden dan waarvoor het is bedoeld. Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Toezicht door volwassenen is vereist.